Filmerna

Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för C-More

STREAMA FILMERNA HÄR

ELLER STREAMA FILMERNA HÄR

Tibber är i snitt 12.3% billigare än de största elbolagen.

100% förnybar el. 0% nonsens.
Skaffa tibber via bilden ovan eller denna LÄNK

Så får du 500kr i RABATT! :)

 

1. Mördare utan ansikte

Något är inte som det brukar vara. Grannens häst har inte gnäggat under natten. Det är vinter över den skånska slätten. Bonden som vaknat stiger upp och går över till granngården. Den syn som möter honom är fruktansvärd. På golvet ligger den gamle Johannes Lövgren med krossat ansikte. Hans hustru Maria sitter vid en stol med en strypsnara om halsen och nattlinnet nersölat av blod. Innan kvinnan dör på sjukhuset hinner hon säga ett ord som snart läcker ut i medierna: "Utländsk". Kommissarie Kurt Wallander vid Ystadspolisen som leder utredningen får snart anonyma hot på telefonen. Wallander inser att utredningen nu är en kamp mot tiden. Och mot en hänsynslös motståndare. En mördare utan ansikte.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

 

2. Hundarna i riga

Året är 1992. Det sovjetiska imperiets fall är ett faktum. Lettland är numera en självständig stat. Men bakom det officiella självstyret opererar starka krafter förbundna med den fruktade ryska maffian. En rysk gummiflotte med kropparna av två döda män driver iland på den skånska kusten. Ystadspolisen under ledning av Kommissarie Kurt Wallander kan konstatera att de två männen har mördats och att flotten härstammar från Lettland.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

3. Den vita lejoninnan

När ett hus sprängs i luften kallar man på kommissarie Wallander. På platsen hittas ledtrådar som pekar på något skrämmande. En pistol av sydafrikanskt ursprung, en radiosändare tillverkad i Ryssland - och ett avhugget, svart finger... Polisen får även uppgifter om en sydafrikansk terrorgrupp som planerar ett attentat som för alltid skulle förändra världshistorien. Alla spår tycks leda till Sverige...

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

4. Villospår

Rolf Lassgård är tillbaka som kommissarie Wallaner, i en filmatisering efter Henning Mankells bästsäljare. Hela miniserien på en dvd!

Det är höst och människorna i den annars så lugna småstaden Ystad slår sig till ro. Men för kommissarie Kurt Wallander bryts idyllen av att en ung kvinna bränner sig till döds i en rapsåker.

Strax därpå slår en seriemördare till med en rad allt mer bestialiska mord. Vad finns det för samband mellan en pensionerad justitieminister, en framgångsrik konsthandlare och en vanlig småtjuv? Varför skalperar mördaren sina offer? Mardrömmen för Kurt Wallander och hans kollegor har börjat...

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

5. Den 5:e Kvinnan

När Kurt Wallander utreder försvinnandet av en fågelskådare, upptäcker han ett hemskt och miutiöst planerat mord - en kropp spetsad i en fälla med vassa bambupålar. När ytterligare en man rapporteras saknad, tvingas Wallander arbeta outtröttligt för att hitta ett samband mellan flera onda mord och så småningom inser han att han verkar vara en seriemördare på spåren. Samtidigt kommer Wallander skrämmande nära en av de huvudmisstänkta i fallet.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

6. Mannen som log

En gammal vän till Kurt Wallander, advokat Sten Torstensson, söker en dag upp honom och berättar att hans far omkommit under mystiska omständigheter. Strax efter hittas vännen själv brutalt mördad. I jakten på mördaren fi nner Wallander en härva av brottslighet som leder fram till ett bolag som hanterar transplantationer av mänskliga organ. Bakom verksamheten anas konturerna av en människa. En elegant och självsäker man som skriver sina egna lagar. Men vem är han? Vem tar sig rätten att döma över andra människor? Vems moral avgör vad som är rätt och fel? I "Mannen som log" hamnar Kurt Wallander själv i en korseld av omoral, svek och lögner...

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

7. Steget efter

Tre gravt förmultnade lik i 1700-tals kläder hittas i en vacker skogsglänta strax utanför Ystad. Wallanders kollega sedan många år - Svedberg - är först på plats. Starkt tagen av fyndet berättar han att liken förmodligen är tre ungdomar som varit anmälda som försvunna i några veckor. När Wallander senare hittar Svedberg död i hemmet, med sitt tjänstevapen i handen tar man för givet att det är självmord men så småningom står det klart att han mördats, och att mordet har kopplingar till morden på de tre ungdomarna man hittat tidigare. Samtidigt som motivet börjar klarna inser man att mördaren hela tiden ligger ett steg före - och att fler offer är att vänta.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

8. Brandvägg

Kommissarie Kurt Wallander (Rolf Lassgård) kopplas in för att utreda ett brutalt taximord. Två unga flickor grips och erkänner, de verkar helt oberörda av sitt besinningslösa dåd. En man hittas död vid en bankomat på torget. Han har
ett stort sår i huvudet och hans plånbok och mobil saknas. Sent en kväll slocknar
plötsligt ljuset i stora delar av Skåne. Strömavbrottet spåras till en ensligt belägen transformatorstation, där en fasansfull upptäckt görs. Wallanders intuition säger honom snart att händelserna på något vis hänger ihop. Någon med stor kunskap om det moderna IT-samhällets sårbarhet har satt en ond plan
i verket..

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

9. Pyramiden

Några dagar senare dödas två gamla systrar vid en explosion i en sybehörsaffär. Man finner rester av ett avancerat sprängämne i den utbrända butiken och snart pekar allt på att båda händelserna hänger ihop med en uppgörelse mellan två narkotikaligor.

Av en tillfällighet gör Wallander en märklig iakttagelse hos en av de misstänkta, vilket för honom tillbaka till en traumatisk upplevelse från tiden som ung, oerfaren polis. För Wallander blir den fortsatta utredningen en intensiv och våldsam uppgörelse med det förflutna...

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

10. Innan frosten

Gryning. Genom dimman lyfter en flock brinnande svanar från sjön. Det som till en början ser ut som ett pojkstreck får snart oanade proportioner då ett mord kan knytas till de brinnande svanarna. Det enda spåret Kurt Wallander har att gå på är en bibel på engelska med lösryckta citat skrivna på hebreiska, något som tyder på att en livsfarlig, religiös fanatiker är den skyldige.

Samtidigt anländer Kurts dotter Linda till Ystad. Hon är nyutexaminerad från Polishögskolan och har fått anställning på stationen i Ystad. När ytterligare ett vidrigt mord med religiösa förtecken äger rum så tvingas Kurt och Linda att samarbeta. De möts nu inte bara som far och dotter, utan även som kollegor.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

11. Byfånen

En man med långa flätor och en indianfjäder i håret kliver in på en bank med något som ser ut som en bombattrap virad runt sin hals. Han kräver att pengar ska sättas in på ett förutbestämt konto, annars spränger han banken och sig själv i luften. Mannen, som i allmänhet kallas för Planet-Göran och påstår att hans pappa heter Sitting Bull, är lite av bygdens byfåne. Planet-Göran anses vara fullständigt harmlös och ofarlig och tas därför till en början inte på allvar. Men snart inser alla berörda att det som ser ut att vara en bombattrapp inte är en attrapp - byfånen menar allvar!

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

12. Bröderna

Det äkta paret Olof och Carolina Wrangel hittas mördade på deras magnifika gods. Utredningen visar att kvinnan torterats och våldtagits framför ögonen på sin make innan de tillsammans fick möta döden. En död som måste ha kommit som en befrielse med tanke på den tortyr de båda fått utstå. Till Kurt Wallanders hjälp i utredningen har han sin dotter Linda samt kriminalinspektör Stefan Lindman som båda nu får visa prov på att de är minst lika bra poliser som Kurt.

Sakta men säkert pekar allt på att det iscensatta mordet handlar om om hämnd, en hämnd som leder tjugo år tillbaka i tiden.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

13. Mörkret

En tonårig flickas självmord visar sig ha ett motiv som tynger flera tonårsflickor från en och samma skola i Skåne. Fallet hamnar på Linda Wallanders bord. Hon har aldrig förr varit så fast besluten att lösa ett fall. Det här berör henne på djupet då det visar sig att flickorna på skolan blir hänsynslöst lurade, utnyttjade och förnedrade. Kurt Wallander dras ovetande in i fallet efter att han, utan anledning, blivit utskälld och kallad gubbjävel av en främmande trettonårig tjej. En ung tjej vars sargade själ ropar på hjälp.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

14. Afrikanen

Det drar ihop sig till valkampanj och på torget i Ystad skyltar de socialdemokratiska valaffischerna med sin lokale politiker Kenneth Nilsson - en politiker som valt kampen mot främlingsfientligheten som sin huvudfråga och ser som sin främsta uppgift att rentvå Skåne från dess rykte som invandrarfientligt. Samtidigt rullar ett tåg in på stationen i Gdansk, Polen. Ombord hittas en svart man död med större delen av sitt ansikte bortskjutet. Det visar sig att mannen blivit mördad i Ystad där tåget kom ifrån, därmed är det ett fall för Ystadspolisen och Kurt Wallander. För Kurt Wallander tar utredningen en oväntad vändning när mordvapnet visar sig ha kopplingar till en barndomsvän.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

15. Den svaga punkten

En hästuppfödare hittas död och mycket pekar på att han sparkats till döds av sin favorithäst. Obduktionen visar dock på annat; hästuppfödaren har blivit ihjälslagen och därmed är det ett fall för Kurt Wallander.

Grannarna bekräftar att han levde ensam, men att han fått besök av en mystisk kvinna vid flera tillfällen. Häpnadsväckande fynd på gården ger en helt annan bild av hästuppfödaren och någonstans i det fina skånska landskapet finns en mörk värld som inte vill se dagens ljus.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

16. Mastermind

En morgon hittas en kvinna död, hängande upp och ner från taket i sin lägenhet och tappad på allt sitt blod. En katt- och-råtta lek med Ystadspolisen tar vid, en lek där någon med minutiös planering ständigt är steget före dem. En lek som visar sig vara en total attack mot just Ystadspolisen och i synnerhet deras döttrar. Det hela är en del av en djävulsk plan, som måste ha tagit år av planering. En plan som bär en Masterminds signatur.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

17. Fotografen

En amerikansk kvinna hittas mördad i Ystad. Hon hade besökt en internationellt erkänd fotograf som var bosatt där och kvinnans amerikanske make misstänker att hon varit otrogen. Sanningen visar sig dock finnas långt ifrån Sverige...

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

18. Täckmanteln

En övergiven container med döda människor i hittas en bit in i en skog. Det råder inga tvivel om att de döda är illegalt invandrade flyktingar som kvävts till döds. Rubriceringen på brottet blir massmord och den kommande utredningen skapar konflikter bland Kurt Wallander och hans kollegor.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

19. Luftslottet

En äldre man kommer in på ett bankkontor och begär att få tömma sitt bankkonto på tjugo miljoner kronor. Kontant. Strax därefter hittas mannen död och av de tjugo miljonerna finns inte ett spår. Kurt Wallander och hans handfallna kollegor inser snart att i stort sett vem som helst i det idylliska samhället Soldala kan vara mördaren de söker.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

20. Blodsband

Polisen i Ystad finner en båt i hamnen som ser ut som ett slakthus. Det är blod överallt men någon kropp finns inte på platsen. Strax därefter flyter en död kvinnas kropp i land. Ett av spåren i utredningen leder till Oskar Ung, en gammal kärlek till Linda Wallander.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

21. Jokern

En kvinna hittas skjuten i huvudet utanför sin restaurang, en regelrätt avrättning som hennes sjuåriga dotter dessutom blir vittne till. Ystadspolisen får hjälp med utredningen av Malmöpolisen Frank Borg, en polis med minst sagt tvivelaktiga arbetsmetoder.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

22. Hemligheten

Elvaårige Johannes hittas död i en bergsskreva. Obduktionen visar att han blivit våldtagen och därefter ihjälslagen. Kriminalinspektör Stefan Lindman är vän med offrets pappa och han ger sitt ord på att han personligen ska se till att mördaren inte kommer att gå fri länge. Stefan visar sig ha en högst personlig anledning att arbeta med fallet. Han bär på en mörk hemlighet, en hemlighet som döljer svaret på varför han hamnade i just Ystad.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

23. Hämnden

Kurt Wallander har genomfört sin livsdröm. Han harköpt sig ett hus vid havet. Han tar långa promenader med sin trogne följeslagare labradorhunden Jussi. Kurt känner sig mer tillfreds och harmonisk med tillvaron än på länge. Plötsligt bryts lugnet i det idylliska Ystad när en kraftig explosion släcker ner hela staden. Det är Ystads enda transformatorstation som sprängts i luften.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

24. Skulden

Sexårige Albin Landberg försvinner spårlöst från sin förskola och hela Ystad engagerar sig i familjens och polisens alltmer desperata sökande efter pojken. Spåren leder snart Kurt Wallander och hans kollegor i riktning mot en man som är dömd i en pedofilhärva. Han är nyligen utsläppt efter att ha avtjänat sitt straff.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

25. Kuriren

En motorcyklist hittas mördad och polisen finner ledtrådar som spåras till traktens MC-klubb. Det visar sig att klubben anlitar våghalsiga MC-kurier för att smuggla narkotika över Öresundsbron. När allt pekar på att offret varit inblandad förstår Kurt Wallander att det finns krafter i samhället som har planer på att ta över narkotikamarknaden i regionen.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

26. Tjuven

En våg av villainbrott härjar i Ystad. En gruppsammansvetsade grannar i det drabbade området beslutar sig för att ta saken i egna händer. De startar ett medborgargarde som ska vakta gatorna på nätterna. Under en nattvandring får de syn på en misstänkt person som är på väg in i ett hus. De upprörda grannarna agerar med våld, och det slutar med att de misshandlar mannen svårt.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

27. Cellisten

En rysk konsertcellist utsätts för ett bombdåd efter ett uppträdande i Ystad. Kvinnan visar sig vara ett kronvittne i ett mordåtal mot en medlem av den ryska maffian, nämligen sonen till dess ledare, den länge internationellt efterlyste Leb Munchin. Wallander och hans kollegor befinner sig med ens mitt uppe i ett krig mot en mäktig internationell motståndare vars metoder är skoningslösa.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

28. Prästen

En församlingspräst hittas skjuten utanför ett vandrarhem i Ystad. Medan prästen, som tros kunna identifiera den skyldige, kämpar för sitt liv på lasarettet, söker Kurt Wallander efter ledtrådar. Först när det går upp för polisen att prästen haft en utomäktenskaplig kärleksaffär, står det klart att det handlar om ett svartsjukebrott. Men var finns mordvapnet - och vem av de bedragna parterna har haft det starkaste motivet?

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

29. Läckan

Ystad drabbas av allt fler välplanerade och spektakulära rån mot värdetransporter, där bilar sätts i brand, motorvägar spärras av och stora miljonbelopp försvinner. Aspiranterna Isabelle och Pontus, råkar befinna sig på precis rätt plats och tar upp jakten, som slutar med att Pontus tas till fånga. Kurt Wallander och hans kollegor jobbar på bred front och får upp ett spår som leder till en före detta poliskollega till Wallander.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

30. Skytten

En prickskytt håller Ystad i skräck och hans offer är personer som har anknytning till en juvelkupp. Snart förstår Wallander att det finns kopplingar till en kriminell organisation. I ett misslyckat försök att skjuta dom två sista som är kopplade till kuppen dras Wallanders kollega, Pontus, in i en jakt på liv och död. Wallander tvingas nu leda en utredning i vilken skyttens lista har utökats med ett namn - Pontus Ung.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

31. Dödsängeln

En gästspelande kör av unga kvinnor gör succé på premiären i en landsortskyrka utanför Ystad. När en av medlemmarna, 18-åriga Miranda Dahno, försvinner spårlöst från skolan där kören bor kallas polisen snart in. Till en början tyder det mesta på att Miranda har gett sig av frivilligt - men snart hittas spår som pekar på motsatsen. Den spännande jakten på både offer och gärningsman leder Kurt Wallander, polisaspiranten Isabell och deras kollegor mot flera personer som har stått Miranda nära. Och mot insikten att gränsen mellan kärlek och hat kan vara hårfin.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

32. Vålnaden

Ett hus brinner ner efter en gasexplosion. En man dör och en kvinna skadas svårt, men överlever. När man identifierar den döda mannen så vecklar en intrikat provkarta av svek och hemliga kärleksaffärer ut sig. Den bedragna mannen, och tillika mordoffrets kompanjon, misstänks omedelbart av alla, tills han också hittas brutalt mördad i sitt hem.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

33. Arvet

På Bräda Musteri hålls affärsmiddag för att lansera musteriets nya produkter då företagets VD Manfred Stjärne blir mördad. Vill någon konkurrent förstöra Brädas rykte eller var motiven till morden personliga? Wallander inser snart att pengar inblandade och att någon eller några inte drar sig för ytterligare mord för att nå sina mål vad det gäller Bräda.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

34. Indrivaren

En kvinna hittas död i sin lägenhet. Wallander konstaterar snabbt att det handlar om ett bråk som har spårat ur och offrets tidigare pojkvän, dörrvakten Fabian blir utpekad. Under utredningen upptäcker Pontus att en före detta bekant till Isabelle kan vara inblandad och hon visar sig bära på en hemlighet.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

35. Vittnet

En liten flicka gömmer sig någonstans i Ystad. Hon har sett något fruktansvärt - och måste till varje pris tystas. Samtidigt inleds en omskriven rättegång om människohandel i Ystad där Kurt Wallander och åklagaren Katarina Ahlsell utsätts för dödshot. När det unga vittnet själv tar kontakt med Wallander befinner han sig snart mitt uppe i en dramatisk uppgörelse med båda deras liv som insats.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

36. Den orolige mannen

Kurt Wallander har blivit morfar och anstränger sig hårt för att axla sin nya roll, samtidigt försöker han komma närmare dottern Linda och hennes familj. När Lindas pensionerade svärfar plötsligt försvinner dras Wallander in i ett fall som för honom tillbaka till kalla kriget och ubåtskränkningarna i Stockholms skärgård.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

37. Försvunnen

Kurt Wallander är tillbaka i tjänst efter en tids avstängning. Polis och militär kopplas in när en 8-årig flicka försvinner spårlöst i Ystad. Under sökandet hittas plötsligt flickans mamma mördad. Är förövaren någon i familjens närhet? Och var är flickan? För att hitta en lösning tvingas Kurt gräva i ett tio år gammalt fall som aldrig blev uppklarat.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

38. Sveket

När den unga Amanda anmäler sin mor Julia försvunnen blir Kurt Wallander känslomässigt engagerad. Julias kropp hittas svårt bränd, och Amandas far Erik blir misstänkt. Eller kanske han snarare försöker dölja något? Kurts kolleger oroar sig för att han börjar bli glömsk och undrar om han är lämplig för utredningen. Den 29:e filmen i Wallander-serien med Krister Henriksson.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

39. Saknaden

Kurt Wallander har uppsökt läkare för sina uppenbara minnesproblem. Samtidigt hittas en ung kvinnas kropp nedgrävd i Ystad. Det visar sig vara kvarlevorna efter Tatiana, en prostituerad kvinna från Moldavien. Spåren leder till en rysk människohandlare som kallar sig modefotograf. Den 30:e filmen i Wallander-serien med Krister H.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

40. Mordbrännaren

Kurt har fått diagnosen Alzheimers sjukdom men berättar inte för någon om sitt tillstånd. När en mordbrännare i Skåne släpps ut ur fängelset visar människorna i det lilla samhället att han inte är välkommen. En kioskägare vägrar att sälja cigaretter till honom och samma natt bränns kioskägaren inne. Kurt är förvirrad och istället för att berätta om sin sjukdom hittar han på saker. Detta leder till att Martinsson får allt svårare att lita på honom. Efter en tid hittas den misstänkte mordbrännaren misshandlad och medvetslös.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

 

41. Sorgfågeln

Julen börjar närma sig och Kurt inser att han snart måste berätta för kollegorna om sin minnessjukdom. När en känd krögare blir brutalt kidnappad i Ystad tar Kurt hand om utredningen men tvingas ta hjälp av kollegan Jenny från Malmöpolisen. När det visar sig att Jenny inte är den som hon utger sig för att vara går det långsamt upp för Kurt vad hon är ute efter. Spåren i utredningen leder rakt in i polisens egna led och det blir en våldsam upplösning på Kurts sista fall.

 

STREAMA FILMENERNA HÄR

STREAM 1

STREAM 2

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)